Problemen met de naam onthouden van de persoon die je net hebt ontmoet; geen naam bij het gezicht van je buurman kunnen krijgen die je bij de film zag; niet op dat ene ding kunnen komen waarvoor je juist naar de supermarkt bent gegaan of ben je je nieuwe telefoonnummer van werk vergeten? Allemaal signalen dat je wellicht een probleem hebt met dingen te onthouden.

Vitamines

De enige oplossing voor je probleem is goede vitamines voor je brein. Er zijn vitamines beschikbaar waarvan het bekend is dat ze jouw geheugen verbeteren. De eerste is Vitamine B6. Dat is een van de belangrijkste vitamines, omdat het verschillende lichaamsfuncties ondersteund en onderhoudt. Foliumzuur is een andere belangrijke vitamine, omdat foliumzuur helpt bij de productie van rode bloedcellen. Dit kan je helpen bij het verbeteren van het gevoel van scherpte. Choline is een essentiële voedingsstof dat functioneert als neurotransmitter in het brein en kan geheugenverlies voorkomen. Ginkgo Biloba is een van de populairste voedingssupplementen, omdat ginkgo biloba de bloedsomloop in de hersenen verbetert en zo zorgt voor een beter geheugen en alertheid.

Meidoorn is een sterk antioxidant en meidoorn reinigt het brein van giftige stoffen en versterkt daarnaast ook nog eens je bloedvaten en weefsel. Het zorgt dat zuurstof en voedingsstoffen naar de hersenen getransporteerd kunnen worden. Gotu Kola is een plantenextract dat oorspronkelijk uit Azië en Europa komt en het verbetert de omloop in de hersenen, alsmede de mentale prestaties.  

Bacopin

Bacopin wordt gebruikt om mentale capaciteit, concentratie en geheugen te verbeteren, naast het verkorten van de snelheid waarmee je iets aanleert. Rozemarijn is populair in bepaalde gerechten maar het kan ook sommige hersenfuncties verbeteren en je geheugen en concentratie versterken. Schisandra verbetert ook je geheugen, naast een algeheel gevoel van welzijn en mentaal besef. DMAE wordt in hoge concentraties aangetroffen in vis en wordt op natuurlijke wijze aangemaakt door het brein zelf. Ook helpt het bij de productie van acetylcholine, een belangrijke neurotransmitter voor het goed functioneren van het brein.

Al deze vitaminen en hulpstoffen helpen bij het adresseren van mild geheugenverlies. Gebruik deze handleiding om te leren hoe je geheugen eigenlijk werkt. Geheugen vitamines kunnen heel goed zijn bij het stimuleren van het brein als deze samen met andere voedingsstoffen ter verbetering van het geheugen worden gebruikt. Ze kunnen ook helpen bij andere problemen. Onthoud al deze vitamines die helpen bij het vergroten van je geheugen. Klik hier voor de ultieme website voor vitamines voor geheugenverbetering.