Iedereen wil graag een mooi verzorgde huid. Om er gezonder uit te zien moet uw huid stralen. In dit artikel leest u een aantal tips om een heldere en stralende huid te krijgen. De tips zijn makkelijk uit te voeren en nog goedkoop ook.

 

Reinig de huid voldoende voor huidverzorging. De tip is om voordat u gaat slapen de huid schoon te maken met een reiniger op natuurlijke basis. Verder kunt u een peeling gebruiken die dode huidcellen verwijdert. Om een stralende huid te krijgen moet u minimaal 2 keer per week voor een peeling gaan. Een goede hydratatie betekent een stalende huid. Om de huid vochtig te houden en te laten ontspannen kunt u een moisturizer gebruiken.

Gezond

Een andere tip voor een mooie huid is een gezond eten. De huid weerspiegeld de innerlijke gezondheid van de mens. Gezonde producten zoals fruit, groente, vetzuren en vitamines zijn huidvriendelijk. Zorg dat u voldoende water drinkt. Water is een van grootste natuurlijke reinigers. Twee liter per dag is raadzaam als om de gifstoffen af te kunnen breken. Koffie, alcohol en frisdrank zorgen juist voor de uitdroging van de huid.

Ga ook voor voldoende beweging. Oefeningen die zorgen voor een betere bloedcirculatie. Daarnaast zorgt het bewegen voor minder stress. Chemische huidverzorgingsproducten kunnen ook beter verbannen worden. Langdurige blootstelling in de zon is ook niet goed voor de huid. Smeer altijd zonnebrandcrème op of draag berscherming.\

Om een mooie huid te behouden is voldoende slaap belangrijk. Een tekort aan slaap resulteert in een doffe huid. Reinig zowel ’s ochtends als ’s avonds de huid en dep de huid droog in plaats van wrijven.

Schoonheidsspecialiste Hoofddorp

Als u een stralende en schitterende huid wilt kunt u ook langs een schoonheidsspecialiste gaan. De schoonheidsspecialiste Hoofddorp heeft diverse behandelingen en arrangementen. De verzorgende behandelingen zorgen voor een stralende huid.