Kim Kardashian wie kent er niet. De vrouw van Kanye West ziet er altijd schitterend uit. Ook als het op make-up aankomt zit het bij Kim Kardashian altijd perfect. Zij doet natuurlijk niet haar eigen make-up maar hier heeft zij een visagiste voor. En de visagiste van Kim heeft de beste make-up tips met ons gedeeld. Hieronder zie jij de tips!

De visagist in kwestie is Mario Dedivano en hij heeft de look van Kim Kardashian uitgevonden. Deze tips zijn exclusief dus bekijk ze snel!

Tip 1. Gooi de primer in de prullenbak

De meeste meiden vinden primer heilig. Volgende de visagist is het niet belangrijk en is een voedende crème genoeg. Deze voedende crème breng je vervolgens aan in hals, gezicht en decolleté. Volgens hem is  Kiehl’s Ultra facial cream de beste keuze als voedendecrème. Perfect als je het wil combineren met je foundation.

Tip 2. Koop een beauty blender!

Een beauty blender is een spons waarmee je jouw make-up vlekkeloos aanbrengt op de huid. Eerst wordt de foundation met een kwast aangebracht op de huid en vervolgens worden de lijnen bewerkt met de beauty blender. Volgens Mario krijg je zo het natuurlijkste resultaat.

Tip 3. Dubbele kleuren op de wenkbrauwen

Voor wenkbrauwen zoals die van Kim Kardashian gebruik je twee kleuren verschillende wenkbrauwpoeder of potlood. Hiermee creëer je een soort ombre effect. Het is vooral belangrijk dat je een lichte kleur aan het begin gebruikt en een donkere kleur aan het einde van jouw wenkbrauw.

Tip 4. Altijd eerst de crème en daarna de poeder

Het is belangrijk om altijd eerst de crème aan te brengen en daarna de poeder. Dit is belangrijk voor zowel gezicht als voor de ogen. Doe eerst een crème oogschaduw op en breng  hierna pas de  oogschaduw aan, zo blijft het de hele dag zitten.

Tip 5. Baking!

Huh wat is baking zie ik je afvragen? Mario heeft deze baking trend groot gemaakt. Het houdt in dat je eerst een laag concealer onder de ogen aan brengt en het vervolgens weer vervaagd met de beauty blender. Hierna breng je een laag transparante poeder aan en laat dit vervolgens enkele minuten zitten (Vandaar de naam ‘baking’). Tot slot veeg je dit weer weg en voilá je make-up zit perfect.

Tip 6. Ga flink tekeer

Gebruik niet een maar twee verschillende highlights. Eerst een koele kleur en daarna een warme tint. Sluit het vervolgens af met blush, begin bij de wangen en vervaag het naar je slaap toe.

Tip 7.  Maak je kwasten schoon met babyshampoo

Gooi je brush cleaners ook maar in de prullenbak, want volgens mario zijn er andere middelen die beter werken. Babyshampoo en Tea tree oil zijn volgens hem ideaal om je kwasten schoon te krijgen.

Tip 8. Foundation over het hele gezicht!

Gebruik je foundation op je gehele gezicht. Dit is overal! Je oren, je wangen, je lichaam en je oogleden. Alleen zo heb je het beste gehele resultaat. En nu straal jij net zo op de rode loper als Kim Kardashian!