Of smartwatches iets zijn voor in de toekomst weten we niet. Alhoewel sommige digitale horloges nog vrij beperkt zijn in  hun mogelijkheden stelen de wat duurdere horloges al snel de show. Buiten dit maakt een mooie smartwatch jouw futuristische of sportieve outfit al snel compleet. Wij hebben de top 5 smartwatches van 2017 voor zowel heren als dames op een rijtje gezet.

Apple Watch Series 2 42mm roestvrij staal - White

Apple Watch Series 2 42mm roestvrij staal – White

  1. Apple Watch Series 2 42mm roestvrij staal – White

Ookal kost dit horloge helaas al snel 700 euro is dit het volgens ons zeker waard. Siri is scherper dan ooit en helpt jou bij het verzenden van berichten, achterhalen van informatie en het beheren van je agenda. Het design van dit model maakt het zeer neutraal om te dragen. Voor vrouwen past het prima bij een zomerjurk of sportieve outfit en voor mannen past het zelfs bij een net overhemd. Ook de functionaliteiten van deze Apple watch maken het voor ons een van de toppers voor 2017.

Huawei Watch Classic Stainless Steel Link

Huawei Watch Classic Stainless Steel Link

2. Huawei Watch Classic Stainless Steel Link

Dit stoere horloge is zoals de naam al weggeeft ontworpen in een volledig klassieke stijl. Naast dit zakelijke uiterlijk ziet deze Huawei er ook vanbinnen erg goed uit. Met een accuduur van anderhalve dag, een 512mb werkgeheugen en 4gb opslagruimte behoort deze qua prestaties tot een van de betere horloges. Wat deze watch ook aantrekkelijk maakt is dat hij te koppelen is aan zowel Apple telefoons als Androids. De ongeveer 300 euro die je voor deze wearable betaalt zijn het zeker waard.

Fossil Q Marshal 45mm Gunmetal

Fossil Q Marshal 45mm Gunmetal

3. Fossil Q Marshal 45mm Gunmetal

Dit stoere model is verkrijgbaar is in verschillende kleuren en kent 3 uitgaven. Ook is deze in zowel de 42mm als 45mm verkrijgbaar. Dit sportieve en ruig ogende horloge maakt jouw winter of herfst outfit snel compleet. De zilveren uitvoering is daarentegen echt een lente en zomer schoonheid. Met een zeer ruime keuze uit diverse wijzerplaten vind je sowieso een ontwerp dat bij jouw stijl past. Ook de Fossil Q is geschikt voor zowel Android als Apple toestellen. Deze smartwatch is zelfs nog iets goedkoper dan de Hauwei en Apple en is voor ongeveer 270 euro van jou.

Asus Zenwatch 3 Silver/Beige

Asus Zenwatch 3 Silver/Beige

4. Asus Zenwatch 3 Silver/Beige

Ben jij opzoek naar een zeer nette lady-like smartwatch dan hoef je niet verder te zoeken. Dit digitale klokje van Asus is futuristische, elegant en komt uit dezelfde prijscategorie als de Fossil Q Marshal. Het rose goud op de horlogekast past zeer mooi bij het beige bandje. Met een accuduur van maar liefst 61 uur is dit model echt een uitblinker. Ben je aan het lijnen voor een mooie zomer figuur dan kan de Zenwatch hier ook een mooie bijdrage aan leveren want dit ontwerp meet zowel stappen als het aantal calorieën dat je verbrandt.

Samsung Gear S3 - smartwatches

Samsung Gear S3 – smartwatches

5. Samsung Gear S3 Classic – Zilver

Kies je liever voor een opvallend horloge onder de smartwatches dat goed te combineren is met veel verschillende stijlen? Dan is de S3 onze aanrader. Je zou er echter ook voor kunnen kiezen om met verschillende bandjes de Samsung smartwatch op je eigen stijl af te stemmen. Kom jij regelmatig in de buurt van veel water? Dat is voor de S3 geen probleem. Het werkt namelijk tot zo’n 30 minuten op  1,5m diepte. In tegenstelling tot wat je in eerste instantie van een Samsung wearable zult verwachten is de Gear S3 te koppelen met zowel Android als iOS.