Sand in my Shoes is een dameskleding webshop die zich in eerste instantie heeft gericht op zomer kleding. Als je sexy en stijlvol de zomer wil doorkomen, dan ben je bij Sand in my Shoes aan het juiste adres.

Over Sand in my Shoes

De webshop is gestart door Jessica. Een vrouw met een passie voor verzamelen. Het maakt niet zozeer uit wat het dan is. Zolang het maar mooi is. Denk aan mooie kraaltjes en stukken stof. Hiermee wist ze allerlei mooie sieraden te maken die ze verkoopt via Sand in my Shoes. Haar assortiment heeft ze vervolgens uitgebouwd. Ze heeft een totaal zomer pakket samengesteld voor iedere stijlvolle vrouw. Zo kan je jurkjes, rokjes, T-shirts, hemden, blousejes, slippers & sandalen, strandtassen en allemaal leuke accessoires kopen via de webshop.

Om het assortiment nog maar eens uit te breiden heeft Jessica ook nog winter kleding geselecteerd die precies in haar smaakcategorie past, namelijk stijlvolle en gedetailleerde kleding. De winterkleding is voornamelijk van het bekende merk Isla Ibiza Bonita. Dit merk staat bekend om hun hippieachtige kleding die in eerste instantie natuurlijk perfect is voor op het strand. Maar ook in hun winter kleding is deze eigenschap terug te zien.

Ook andere merken met deze eigenschap worden vertegenwoordigt bij Sand in my Shoes. Denk aan de merken Hot Lava, Place du soleil, Toscana pulseras, Bali Sensasi en Bali Touch.

Werkwijze

Wanneer de betaling is geconstateerd dan worden de producten binnen twee dagen geleverd. PostNL zorgt voor de afhandeling hiervan. Wanneer je boven de 75 euro heb besteed, dan is de verzending gratis. Klanten zijn allemaal erg positief over de producten van Sand in my Shoes. Door een fout bij het postkantoor heeft Jessica zelfs eens de producten zelf aan huis bezorgd om zo een tijdige levering te bieden. Met name de kettinkjes vallen in de smaak.

Ik zelf ben ook zeer tevreden over de webshop en zou hem dan ook zeker aanraden!