Laten we eens een artikel voor de mannen schrijven dachten wij vanmiddag op de redactie. Het merendeel van onze blogs is gericht aan dames, dus gaan we vandaag eens een stuk schrijven over baarden! Want laten we nou eerlijk zijn, wat is er mannelijker dan een stoere baard? In verschillende blogs hebben wij gelezen dat het wel weer geweest is. Echter zijn we hier van mening dat dit grote onzin is! Het is niet voor niks dat veel stijliconen nog steeds een baard hebben. Baarden zijn er natuurlijk in verschillende soorten en maten. Als je overweegt om  er een keer een te laten staan, zorg dan dat je goed bedenkt wat het beste bij jou past. Voor inspiratie kan je natuurlijk op het internet terecht.

Topsporters met Baard

Ook onder de topsporters zie je de laatste jaren veel vaker dat ze hun baard laten staan. Waar het in het rugby al geruime tijd een soort symbool van mannelijkheid en kracht lijkt te zijn, zie je nu ook steeds meer voetballers die een baard hebben. Het beste voorbeeld is misschien wel Lionel Messi, die als jong ventje bij Barcelona met een glad geschoren koppie debuteerde. Nu, een aantal jaren later, heeft Messi een goed verzorgde baard. Andere voetballers zijn bijvoorbeeld de Italiaanse Andrea Pirlo en de Welshmen Joe Ledley.

Mijnbaard.nl

Bij het laten groeien van een echte mannenbaard hoort uiteraard ook echte mannenverzorging. Als je eenmaal door de eerste fase heen bent en je stoppelbaardje er wat onverzorgd uit gaat zien, komt misschien wel het moeilijkste moment. Nu begint namelijk het jeuken en komen de momenten waarop je denkt waarom doe ik dit eigenlijk? Vanaf dit punt is het belangrijk om je baard goed te verzorgen. Dit voorkomt jeuk en zorgt ook voor een goede huid onder je baard. Ga eens naar een barbershop in de buurt om te kijken of ze hem regelmatig bij kunnen werken, zodat het er toch verzorgd uitziet. Op de website van mijnbaard.nl kun je heel eenvoudig en tegen een goede prijs je eigen olie, wax en borsteltjes aanschaffen. De producten worden vaak binnen een dag geleverd!

Succes mannen, met het groeien van je baard!