Heeft u last van hangende of tranende ogen, een drukkend gevoel of belemmering van het zicht? Dan komt u zeker weten in aanmerking voor een ooglidcorrectie! U denkt, een ooglidcorrectie, waarom zou ik dat doen? Nou, in dit artikel leggen we u uit wat het inhoud en hoe we u kunnen helpen!

Plastische chirurgie, niks voor u?

Plastische chirurgie, vaak wordt er negatief over gepraat in het nieuws, de ene bekende ster na de ander laat zijn lippen opspuiten en stopt het hele hoofd vol met botox. Misschien dat u daarom denkt dat een ooglidcorrectie niks voor u is. Maar, het is anders als botox. Er wordt niks aan uw uiterlijk veranderd, alleen uw hangende oogleden waardoor u weer goed kunt zien en een frissere uitstraling krijgt! En dit allemaal door één simpele ingreep! Dat klinkt dan al veel aangenamer toch?

Een ooglidcorrectie, hoe gaat dat?

Eerst even kort over hoe een ooglidcorrectie in zijn werk gaat. Simpelweg is het het verwijderen van overtollig weefsel bij de onderste en/of bovenste oogleden. Dit gebeurd uiteraard zeer nauwkeurig zodat het litteken uiteindelijk haast niet meer te zien is. Een ooglidcorrectie neemt ongeveer een half uur tot anderhalf uur tijd in beslag, het is dus zo gebeurd! Als de operatie is afgelopen, en alles is goed gegaan mag u al gelijk naar huis om lekker in uw eigen bed uit te rusten van de operatie.

De kosten van een ooglidcorrectie

De kosten van een ooglidcorrectie hangen af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld of u een boven ooglid correctie of een onderooglid correctie wil. Omdat elke operatie anders is, is het het makkelijkst om een persoonlijke kostenindicatie aan u te geven na een afspraak.  Door deze afspraak krijgt u er ook een duidelijker beeld bij omdat het voor u  dan ook duidelijk wordt wat wij voor u kunnen betekenen en hoe zo’n ooglidcorrectie nou in zijn werk gaat. Wij garanderen dat u er geen spijt van gaat krijgen!

Dus wat houdt u nog tegen? Maak vandaag nog een geheel  vrijblijvende afspraak op www.ooglift.nl zodat wij het samen met u kunnen bespreken en u ervan kunnen verzekeren dat u er zeker geen spijt van gaat krijgen!