Je wilt er het liefst elke dag van top tot teen schitterend uitzien. Toch zijn er veel vragen over hoe je dit het beste kan doen. Dit is de reden waarom wij voor jou een lijstje hebben gemaakt met de beste schoonheidstips van de afgelopen eeuw. Zo weet jij zeker dat jij als vrouw elke dag met de beste technieken er op en top uit ziet.

Borstel

De beste techniek om te borstelen is een handvol haar pakken en borstelen van het midden van het haar naar de puntjes en daarna van de wortels naar beneden. De echte professionals hanteren deze techniek altijd. De techniek komt uit het jaar 1963, maar is tot op de dag van vandaag nog steeds een must know tip.

Wenkbrauwen

Heb jij last van weerbarstige wenkbrauwen? Geen zorgen dit is heel makkelijk op te lossen met deze tip. Pak een tandenborstel en spuit hier flink wat haarlak op. Vervolgens kam je met de borstel  voorzichtig naar boven en naar buiten. Deze tip komt uit 1992.

Ringvinger

Als je concealer op je gezicht aanbrengt gebruik dan altijd je ringvinger. Deze vinger heeft de minste kracht en hierdoor kan jij de concealer verfijnd aanbrengen omdat er minder druk ontstaat. Deze schoonheidstip komt uit 1971. Wellicht kent jouw moeder deze tip ook wel?

Mascara

Doe nooit je kin naar beneden als je mascara aanbrengt. Dit kan er namelijk voor zorgen dat er mascara op je oogleden komt. Deze tip komt ook uit het jaar 1971.

Concealer

Ben jij opzoek naar de juiste kleur van een concealer? Test het dan op de hals en niet op de hand. De hand verschilt teveel van kleur met je gezicht, je hals niet. Deze tip komt uit 1990.

Make up

Doe je make up een geruime tijd van tevoren op. Op het laatste moment kan je dan nog even de finishing touch aanbrengen. Als je dit doet dan zal jou make-up een stuk natuurlijker ogen. Deze tip komt uit het jaar 1998.

Lang blijvende parfum

Wil jij dat jou parfum lang zijn geur behoudt? Smeer dan eerst een beetje vaseline op de plek waar je gaat spuiten. De parfum zal hier langer op blijven zitten en de geur zal ook langer aan houden. Deze tip komt uit 1992.

Peelen

Om jouw voeten te peelen kan je het beste een ananas of een kiwi schil gebruiken. Masseer het vruchtvlees over je voet en spoel het af. Breng tot slot nog wat verzachtende creme aan en je hebt voeten als assepoester.