De grootste onzekerheden bij vrouwen komen voort uit de borsten. De grote is hier niet het enige wat belangrijk is. Sommige zijn beter gevormd dan andere en kunnen een hangende of puntige vorm hebben. Daarnaast kunnen zich problemen voordoen bij de tepels. Ze kunnen een vreemde kleur hebben of misschien wel erg groot zijn. Al met al genoeg aspecten voor vrouwen om onzeker over te zijn.

Borsten

Naarmate je ouder wordt, zal de hoeveelheid vet toenemen. Dit komt omdat de kliermassa in je borsten langzaam word vervangen door vet. En omdat vet zwaarder is dan kliermassa, zorgt dit ervoor dat ze meer zullen gaan hangen. Vandaar dat we het nu gaan hebben over tips die ervoor zullen zorgen dat jouw borsten er mooi uit blijven zien!

Gebruik allereerst een borst verstevigende crème met ronddraaiende bewegingen in. Ten tweede kan iets doen voor de dames tijdens het douchen. Wanneer je klaar bent, moet je even met de koude kraan open je borsten masseren. Dit doe je door cirkelvormige bewegingen te maken. Dan doe je hetzelfde met de warme kraan en dit doe je om en om, een paar keer. Door de wisseling in temperatuur wordt de doorbloeding gestimuleerd, hierdoor wordt de huid gladder en strakker.

Het is belangrijk om bij het diëten ervoor te zorgen dat je niet te veel afvalt in een te korte tijd. Op deze manier worden je borsten niet ineens heel veel kleiner. Ook kan je natuurlijk altijd nog make-up gebruiken. Kijk een tutorial op youtube over hoe je dit het best kan doen.

Ten slotte is het dragen van de juiste beha erg belangrijk. Een beha op maat kan je figuur maken of breken. Zorg er dan eens voor dat je je borsten eens laat opmeten. Dan kom je achter de juiste cupmaat die het beste past bij jou.