Dames opgelet, vandaag lopen we door de modetrends voor het najaar. Op de catwalks zijn vaak de extreme versies van de trends al zichtbaar. Maar deze zullen in de komende perioden wel terug te vinden zijn in de modetrends op subtielere wijze.Zo kunnen de kleuren voor de herfst van 2017 wel al worden bepaald. Aardetinten als: bruinoranje, koperbruin, roodbruin en karamelkleuren zullen deze periode voorkeur krijgen. Ook donkerrood, donkerblauw en grijs lijken populair te worden.

Modetrends #1 Dezelfde kleur

Deze trend kennen jullie misschien nog wel uit de populaire denim periode. Van top tot teen bedekt zijn met een en de zelfde kleur of stof. Dit najaar kan dit worden gebruikt voor bijna iedere kleur en met name natuurlijk de zojuist genoemde kleuren.

Modetrends #2 Wijde mouwen

Wijde mouwen zijn dit jaar weer helemaal terug. Of het nu jurkjes zijn of truien, wijde mouwen maken het helemaal af. Het heeft een chic effect op iedere outfit en het is erg vrouwelijk. Niet alleen wijde mouwen zullen zich veel gaan tonen, eigenlijk alle aparte mouwen zullen populair worden. Denk aan mouwen met strikjes, andere kleuren en gekreukelde stofjes.

Modetrends #3 Brede riemen

Riemen boven de heupen zijn ook in grote getallen gespot op de catwalks. Vooral brede riemen waren echte blikvangers. Bekende celebs gebruiken deze riemen al om hun outfit af te maken, nu jij nog. Het is simpel, goedkoop en het maakt iedere outfit hip.

Modetrends #4 Volume

Met volume wordt vooral verwezen naar wijdere kleding. Brede schouders en wijde broekspijpen zullen te zien zijn in de herfst van 2017. De riemen zullen worden gebruikt om de smalle taillen te accentueren en de slim fit broeken zullen ook nog steeds van waarde zijn. Maar op deze aspecten na is het de wijder de beter.

Modetrends #5 De netpanty

De catwalks verklapte het al een beetje, de netpanty is terug. Deze kan worden gedragen onder jurken en rokjes en kan ook worden gecombineerd met een panty in een andere kleur.