Hoe draag je een cardigan met stijl?

De nederige cardigan is een van de veelzijdigste kledingstukken in je garderobe. Van zomer tot winter kan het je outfit transformeren, het maakt niet uit waar je naartoe gaat. Als een van de meest tijdloze kleding zijn er veel manieren waarop je het kunt dragen. Beroemdheden en modellen zijn helemaal gek op dit gebreide kledingstuk. Alle bekende fashion merken hebben wel een cardigan in hun collectie of het nu een Tramontana, America Today of Geisha is. Dus lees hier je hoe je het beste een cardigan kunt dragen met stijl.

Lang cardigan

Het lange cardigan vest is perfect voor de tussenseizoenen en is de juiste mix van comfort en chic.  Gedragen met een jeans kan het een hele outfit samenbinden, of je kan kiezen voor een korte rok om je benen te verlengen. Om de stijl helemaal af te maken kun je het matchen met Gabor enkellaarzen. Als de temperatuur op de grens van koud en warm ligt, houdt een licht gebreide cardigan van kuitlengte je behaaglijk zonder dat je het te heet krijgt. Als de temperatuur begint te dalen, kies dan voor een steviger breisel dat de warmte in je schouders en armen vasthoudt.

Cardigan met sjaalkraag

Geef een unieke draai aan de klassieke cardigan door te kiezen voor een vest met een sjaalkraag. De drapering is een gemakkelijke manier om een casual outfit op te fleuren zonder er overdressed uit te zien, en je kunt het bijna overal bij dragen. Houd het eenvoudig door deze bovenkleding te combineren met een effen T-shirt en een jeans, of maak het helemaal af met een leren broek en een zwarte rolkraag. Dit is een veelzijdig stuk dat werkt op elke leeftijd en in elk seizoen van het jaar.

Cardigan met knoopsluiting

Ga terug naar de klassiekers met een vest met knoopsluiting. Of je nu de traditionele look rockt of een moderne draai aan de stijl geeft, dit is een tijdloos kledingstuk dat in elke garderobe thuishoort. Voor een frisse outfit draag je de bovenkleding als een top en maak je het af met skinny jeans, of je kunt het combineren met een shirt of coltrui en rok voor een mooie herfst stijl. Experimenteer met patronen en kleuren zoals luipaard, blauw, strepen en roze – er zijn geen regels met dit leuke breigoed.

Stevig gebreide cardigan

Als de temperatuur daalt, ga dan voor een stevig breisel. Van lang tot kort, en alles daartussenin, deze bovenkleding is een geweldige stijl voor een outfit, en een ideale manier om je lichaam warm te houden. Van de klassieke stijl tot aan vloer lengte, je kunt niet verkeerd gaan met een cardigan.

Geef een reactieReactie annuleren