Dé schoenentrend van 2023: Enkellaarsjes & Chelsea boots van Manfield

Nieuwste trends in enkellaarsjes en chelsea boots laten we je zien in deze blog. Start het nieuwe jaar goed en ga voor een gloednieuw paar enkellaarsjes. Of passen chelsea boots beter bij je persoonlijke kledingstijl? In beide gevallen kan jij jouw slag slaan in de nieuwe collectie dames schoenen van Manfield.

In deze blog vertellen we je alles over de schoenentrends van 2023 en de favoriete combinaties van Manfield. Lees snel verder!

Enkellaarsjes

In het nieuwe jaar zullen we voornamelijk enkellaarsjes gaan zien in het straatbeeld. Het fijne aan enkellaarsjes is het feit dat ze geschikt zijn voor elk draagmoment. Zo kan je bijvoorbeeld zwarte leren enkellaarsjes met hak perfect dragen tijdens een kantoordag, een diner of een feestje. En onze groene suède enkellaarsjes met blokhak zijn weer ideaal voor een borrel, een avond uit of een lunch. Draag onze enkellaarsjes met platte zool met gemak tijdens een dagje uit voor optimaal loopcomfort. Onze enkellaarsjes zijn gemaakt van verfijnde materialen en zijn voorzien van een gedetailleerde afwerking; van schacht tot zool. Kies jouw favoriete zwarte, bruine of gekleurde enkellaarsjes, enkellaarsjes met hak én enkellaarsjes zonder hak. Je hebt keuze uit één van de grootste collecties!

Chelsea boots

Waar enkellaarsjes met hak een elegante en vrouwelijke uitstraling geven aan jouw look, zorgen onze chelsea boots voor een stoere, stijlvolle en trendy look. Chelsea boots zijn enkellaarsjes met een platte, soms chunky zool, en zijn voorzien van een schacht welke strak rond de enkels zit. De chelsea boots zijn korte laarzen, welke perfect te combineren zijn met een panty, onder een rok of jurk. Het voordeel aan chelsea boots is dat deze dames laarzen het hele jaar door te dragen zijn; in de zomer zonder panty, onder een jurkje, en in de winter in een skinny jeans of juist in een pantalon. Maak de look compleet met een oversized blazer, een grote shopper of schoudertas en goudkleurige sieraden. Chelsea boots vormen al jaren een schoenentrend in het straatbeeld, en zijn daarom een belangrijke en onmisbare toevoeging aan jouw schoenenkast! Verras jezelf nu met een nieuw paar chelsea boots en ga stijlvol het nieuwe jaar in.

Hoe meer kleur, hoe beter!

Zoals we net al even benoemden staat kleur centraal in onze nieuwe dames schoenen collectie van Manfield. Van zilver en goud in metallic tot groen, oranje, roze en rood; één ding is zeker, we gaan met knalkleuren het nieuwe jaar in! Het leuke aan kleur in je look, is dat je de outfit vaak nét wat specialer en uitgesproken kunt maken. Combineer bijvoorbeeld onze roze enkellaarsjes met hak, samen met een roze tas, bij een neutrale look. Ook de kleur groen zal helemaal trendy gaan worden in 2023. Met ons grote aanbod groene dames schoenen kom jij perfect uit de voeten bij Manfield!

Shop nu de nieuwste enkellaarsjes en chelsea boots in de dames schoenen collectie van Manfield gemakkelijk online of in één van onze winkels.

 

Geef een reactieReactie annuleren